Investeren in jezelf

Na mijn carrière als uitgeefster van PUUR magazine was de tijd rijp om even te resetten. Gedurende een aantal weken nam ik mezelf de tijd om het magazine over te dragen, afscheid te nemen van mijn trouwste klanten en eventjes mijn hoofd… volledig leeg te maken. Tijdens die periode ben ik me gaan oriënteren in van alles en nog wat. Wat ik precies wilde doen, wist ik niet maar gelukkig ben ik iemand die wel overal mogelijkheden in ziet. Overal waar ik kom of door mensen met wie ik spreek, word ik geïnspireerd. Altijd zie ik ‘het grotere geheel’; details zijn voor later. Ik heb me in die periode ook meteen inschreven voor allerlei cursussen, ben naar inspirerende sprekers gaan luisteren en heb tal van webinars gevolgd. Zo leuk allemaal! Ik vind het erg belangrijk om te blijven investeren in mezelf; zowel als persoon maar ook als onderneemster.

Lees boeken en blogs, luister naar podcasts, bekijk video’s
Op het internet is er ontzettend veel gratis en waardevolle content te vinden. Sinds kort neem ik dus regelmatig deel aan webinars over allerlei onderwerpen. De ene keer volg ik heel aandachtig; de andere keer luister ik gewoon en ga verder met mijn werk om weer in te pikken tijdens voor mij interessante stukken. Altijd leuk om weer iets nieuws te leren en informatie uit te wisselen!

Volg workshops en cursussen
Er zijn tegenwoordig zoveel cursussen en workshops die je kunt volgen als verdieping op hetgeen waar je mee bezig bent. Een mens kent nooit genoeg. Het is zo fijn om te luisteren naar de inzichten van andere mensen, andere opinies te horen, gelijkgezinde mensen te leren kennen en na een workshop of cursus gewoon een stukje slimmer te zijn.

Laat je eigen creativiteit de vrije loop 
Neem af en toe de tijd om je creatief bezig te houden; tekenen, handlettering, bakken, breien, … Gewoon voor jezelf zonder deadline of prestatiedruk.

Laat je persoonlijk begeleiden
Samen met een coach ga je diep in op wie jij bent, wat jouw missie is. Tegenwoordig zijn er coaches in allerlei vakgebieden; een focus-coach die via meditatie, yoga, concentratie- en ademhalingsoefeningen je naar een levensstijl met meer focus en sterkere prestaties leidt (www.focusforward.be), een life-coach die je begeleidt naar verandering en verbetering op persoonlijk vlak (www.koshine.be) enzovoort. Een goede coach helpt je om inzichten te krijgen in jezelf, je leven, je gezin,  je onderneming, ….  Voor dat laatste zijn er ontzettend veel verschillende business coaches, iedereen met zijn of haar eigen vakgebied. Zelf help ik startende of bestaande ondernemers met hun (re)branding en uitwerking van hun logo/huisstijl/… én help ik hen op weg in digitale marketing.

Meer weten? Stuur een mail naar annemie@itsmie.be

 ×

Hey it's Mie!

Zie jij ook de bomen door het bos niet meer? Stel me gerust een vraag hieronder of stuur een mail naar

annemie@itsmie.be

× Hoe kan ik je helpen?