Wereld wachtwoorddag

Wereld wachtwoorddag

Ik zit momenteel in een fase waarin ik heel erg open sta voor informatie en andere inzichten, mijn ogen en oren openhoudt voor nieuwigheden, ontzettend veel bijleer en elke dag een stapje dichter zet richting mijn vooropgesteld doel… Maar, niet elke dag verloopt even makkelijk. Als ondernemer heb je heel veel skills nodig om bij te blijven in de steeds sneller evoluerende tijd en moet je een beetje van alle markten thuis zijn.

Zoeken naar evenwicht

Naast het ondernemerschap is het voor mij ook elke dag opnieuw zoeken naar het evenwicht tussen werk en gezin. Maar ook een gezonde balans vinden in de tijd die ik doorbreng met de kinderen, q-time met mijn man, koffieklets met mijn vriendinnen of gewoon tijd voor mij alleen. Ik denk dat dit heel herkenbaar in de oren klinkt voor vele (ondernemende) vrouwen. Vandaar dat ik ook altijd op zoek ga naar hulpmiddeltjes om het mij wat makkelijker te maken. En gelukkig zijn er slimme mensen die hele slimme dingen uitvinden. Handige apps bijvoorbeeld, speciaal ontwikkelt voor een chaotische type als mezelf, dat dagelijks acrobatische toeren uithaalt om alle ballen in de lucht te houden.

Omdat het vandaag wereld wachtwoorddag is, wil ik graag een handige tip met jullie delen. Lees even verder.

Maak het je makkelijk met handige tools

Het wachtwoord is uw belangrijkste redmiddel tegen hackers en ander digitaal gespuis. Al uw gevoelige informatie, uw emails, bankrekeningen, persoonlijke berichtjes en sociale netwerken zijn enkel afgeschermd van de buitenwereld door een korte reeks letters, cijfers en leestekens. Iemand die die tekens weet te kraken weet álles over u. Waarom kiezen mensen dan nog steeds voor ‘1234’ of ‘wachtwoord’ als wachtwoord?

LastPass is zo’n handige tool die al je wachtwoorden onthoudt zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Als je een wachtwoord in LastPass opslaat, is het altijd beschikbaar. Aanmelden gaat dus altijd gemakkelijk en snel. Of bij een online-betaling onthoudt deze tool al je betalings- en verzendgegevens. De ingebouwde wachtwoordgenerator maakt lange, willekeurige wachtwoorden die je accounts beschermen tegen hackers. Of wil je je digitale gegevens op één centrale plek opslaan? Verzekeringsgegevens, lidmaatschappen, wifi-wachtwoorden … al je notities zijn beveiligd en snel terug te vinden. Sommige informatie hoort ook niet in een sms thuis. Met LastPass deel je eenvoudig en veilig je wachtwoorden en notities met anderen. Of geef vertrouwde vrienden en gezinsleden toegang tot je LastPass-account in geval van nood of voor crisissituaties.

Je hoeft dus zelf niet meer te zoeken naar al je informatie en dat betekent…. meer tijd voor leuke dingen! 🙂

En wat zeggen we dan? Dankjewel voor deze handige tip!

Succes!

Mie

 ×

Hey it's Mie!

Zie jij ook de bomen door het bos niet meer? Stel me gerust een vraag hieronder of stuur een mail naar

annemie@itsmie.be

× Hoe kan ik je helpen?