It’s Mie, telling your story

Ben je op zoek naar iemand die je kan begeleiden in het neerzetten van een sterk merk? Heb je hulp nodig bij het uitwerken van je visuele identiteit of begeef je je momenteel al op diverse sociale media maar zie je de bomen door het bos niet meer? 

 

Hey, it’s Mie!

 

Ik help je om de toon van jouw merk te zetten. Met een flinke dosis passie en specifieke vakkennis creëert It’s Mie een ijzersterke branding en onderscheidende designs voor je merk, met als basis de kracht en overtuiging van jouw eigen idee. Hiervoor werk ik samen met een netwerk van experts, elk specialist in hun vakgebied.

Niet elke onderneming is hetzelfde. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, biedt It’s Mie 3 niveaus van begeleiding aan.

Ben je startende en wil je met een beperkt budget je branding op orde krijgen? Dan past het Basic Pakket perfect bij jou. Hierin ontwikkelen we na een verkennend gesprek een logo en visitekaartje dat perfect past bij jouw product/dienst/zaak. Daarnaast vertalen we deze look&feel in een gebruiksvriendelijke website en ondersteunen we jou in de vormgeving van Facebook en Instagram. Met dit starterspakket ben je klaar om aan de slag te gaan en de eerste stappen te zetten in de boeiende wereld van het ondernemerschap!

Voor wie een stapje verder wil gaan en zijn/haar branding overal wil doorvoeren zodat het één mooi geheel vormt, kan best gaan voor het Medium Pakket. Naast de items uit het Basic Pakket creëren we ook een nieuwsbrief template en begeleiden we je in het maken van mooie visuals voor allerlei doeleinden.

Ons Pro Pakket is het meest complete pakket voor de start of de herpositionering van je zaak. We gaan samen met jou op zoek naar de kern van je zaak en zorgen ervoor dat je de juiste strategische keuzes maakt. Vervolgens zorgen we voor een complete visuele identiteit die hier naadloos op aansluit in alle mogelijke uitingen.

Stuur even een mail naar annemie@itsmie.be voor meer informatie!

Laten we samen iets moois creëeren!


×

Hey it's Mie!

Zie jij ook de bomen door het bos niet meer? Stel me gerust een vraag hieronder of stuur een mail naar

annemie@itsmie.be

× Hoe kan ik je helpen?