Hello, it’s Mie

 

Ik ben Annemie, 41 jaar en getrouwd met Patrick. Naast mama van 2 kinderen (Lien, 12 jaar en Lotte, 8 jaar) ben ik zaakvoerster van It’s Mie en een doorwinterde “housemanager”.

 

Ik heb een zwak voor sfeervolle fotografie, zing graag en niet alleen in de douche, kan ’s ochtends niet zonder koffie, streef naar een perfect interieur en druk meermaals per dag op de Pinterest-knop. Ik hou van sneakers en comfy kleren en kan genieten van een Moscow Mule, een perfecte pasta en Oosterse kruiden. In een perfect leventje zou ik non-stop zen zijn, dagelijks yoga beoefenen, wekelijks shoppen met vriendinnen, maandelijks citytrippen en meermaals per jaar een verre reis maken. Voor nu hou ik het nog even bij een regelmatig tripje naar onze Belgische kust. Wanneer ik thuis ben, maak ik het gezellig. Ik ben een topper in cocoonen. Kaarslicht, een goeie film en een lekker glas wijn; meer heb ik niet nodig om helemaal te ontspannen. Tijd is voor mij een relatief begrip en dat blijkt ook wanneer ik begin aan een nieuwe Netflix-serie :-). Ik ga vrij relax door het leven en vertrouw bij alles op mijn gevoel.

 

In de twaalf jaar als uitgeefster van een regionaal magazine ondervond ik dat storytelling helemaal mijn ding is. Het magazine maakte intussen plaats voor een nieuwe zaak waarin ik mijn klanten adviseer in branding, digital marketing en blogging. Naast het bloggen voor klanten vind ik het zelf heel erg leuk om mensen te inspireren met mijn persoonlijke tips, verhalen en ervaringen vandaar dat ik op mijn website een Mie-plekje heb voorzien waar ik jullie hopelijk zal kunnen boeien.

 

Veel plezier!
Annemie
xxx

×

Hey it's Mie!

Zie jij ook de bomen door het bos niet meer? Stel me gerust een vraag hieronder of stuur een mail naar

annemie@itsmie.be

× Hoe kan ik je helpen?