GRAFISCH ONTWERP

GRAFISCH ONTWERP EN DRUKWERK

Zorg voor verzorgd en in het oog springend drukwerk

Bij een sterk logo hoort een verzorgde huisstijl. Benader ook dit op een professionele manier. Zorg voor een representatief naamkaartje, bijpassende briefhoofden, verzorgde enveloppen, een overzichtelijke bedrijfsbrochure, een originele cadeaubon, …

WAT DOEN WE?

We gaan samen met jou op zoek naar huisstijlitems die voor jou zaak van toepassing zijn. We begeleiden je in het ontwerp en drukwerk van je huisstijl. We gaan op zoek naar het meest originele formaat voor je drukwerk en nemen papiersoorten, drukprocédés, drukveredeling als goudfolie, pregen, stansvormen, ed. in overweging om tot een perfect geheel van je huisstijl te komen.

WAT KRIJG JE?

Na de nodige correctierondes (max. 3) gaan we over tot de uitvoering van het drukwerk en ontvang je je piekfijn drukwerk waarmee je aan de slag kunt.

WEBSITES

Een website werkt voor jou op de momenten dat jij dat niet doet; 24/7

Zoals alle wegen naar Rome leiden, leiden alle potentiële klanten naar je website, je digitale visitekaartje. Je krijgt vaak geen tweede kans voor een eerste indruk. Zorg er daarom voor dat deze overzichtelijk is en een perfecte weerspiegeling is van je bedrijf.

WAT DOEN WE?

Aan de hand van een grondige verdieping in je zaak/merk volgt een verkennend gesprek waarna we een structuur voor je website uitzetten. Volledig in lijn met je logo/huisstijl maken wij een overzichtelijke en functionele website die voldoet aan je verwachtingen. Na goedkeuring van structuur en uitzicht/layout wordt de site gevuld met content.  Deze content kan door jezelf aangeleverd worden of wordt door ons geschreven. 

WAT KRIJG JE?

Het resultaat is een seo-vriendelijke, responsieve website; overzichtelijk, functioneel, toegankelijk en volledig afgestemd op je bedrijf. Je ontvangt de nodige licenties om je website zelf te updaten. Uiteraard behoort een begeleidingstraject door ons ook tot de mogelijkheden.

COPYWRITING

Creatieve teksten die de ziel van je onderneming weerspiegelen

Kwaliteitsvolle content is noodzakelijk voor zowel je offline als online communicatie. It’s Mie zorgt voor creatieve teksten die je boodschap helder overbrengen in je brochures en folders. Wij zorgen voor gepaste content van je website en social media kanalen.

WAT DOEN WE?

Na een verkennend gesprek schrijven wij creatieve teksten voor allerlei toepassingen; informatieve teksten voor je bedrijfsbrochure of folder, creatieve teksten voor je advertentie of social media kanalen of inspirerende teksten voor je blog. Wij zorgen voor de juiste insteek bij elke communicatie-uiting.

WAT KRIJG JE?

De teksten worden aangeleverd in word en kunnen vervolgens verwerkt worden in de layout van je brochure of je website, op je social media of waar je ze ook voor wil gebruiken.

FOTOGRAFIE

Een krachtig beeld zegt meer dan 1000 woorden

Portretten, producten of interieurs. Een goed beeld zorgt voor een krachtige communicatie-uiting.

WAT DOEN WE?

Samen met de fotograaf bekijken we welke soort fotografie van toepassing is. Aangezien de fotograaf in vele gevallen ook nauw betrokken is bij de layout van brochure, website of …, kan hij perfect de fotografie afstemmen op het gewenste resultaat. Opnames kunnen op locatie of in een studio genomen worden.
Aangezien de opdracht meestal redelijk te omvatten is, spreken we op voorhand een vast tarief af voor de shooting (uurprijs, halve dag tarief, hele dag tarief), de selectie en de nabewerking van de foto’s.

WAT KRIJG JE?

De geselecteerde en nabewerkte foto’s worden steeds in hoge resolutie vrijgegeven aan de klant die deze zelf voor allerlei toepassingen kan gebruiken.

OUTDOOR VISIBILITEIT

Zorg ervoor dat je in het straatbeeld aanwezig bent

Mensen kijken tegenwoordig constant op hun smartphone maar toch worden ze graag geprikkeld door alles wat rondom hen gebeurd. Zorg voor in het oog springende gevelreclame, originele signalisatie, een knappe autobelettering, …

WAT DOEN WE?

Samen met de klant bekijken we welke signalisatie het best past bij zijn/haar zaak of product. Gaan we voor een gevelbanier, een reclamezuil of een etalage-bestickering. Hoe personaliseren we de bedrijfswagens? En op welke manier kleden we ons team? It’s Mie bekijkt dit samen met jou, zorgt voor originele ontwerpen en een perfecte uitvoering.

WAT KRIJG JE?

Het resultaat is een doorgedreven huisstijl waarbij alles klopt. De bedrijfsfilosofie, die vervat zit in logo en huisstijl wordt op deze manier ook uitgedragen naar de buitenwereld. Wij matchen de opdracht met de juiste leveranciers die zorgen voor een onberispelijke uitvoering.

×

Hey it's Mie!

Zie jij ook de bomen door het bos niet meer? Stel me gerust een vraag hieronder of stuur een mail naar

annemie@itsmie.be

× Hoe kan ik je helpen?