SOCIAL MEDIA

Waar reclame de leugen zo mooi mogelijk verpakt zal branded content de waarheid zo scherp mogelijk vertellen

Je mooie verhaal is geschreven. Verkondig het nu aan iedereen die het wil horen. Maar doe het doordacht en gericht. Wij gaan op zoek naar de meest passende kanalen om jouw boodschap te verspreiden. Via Facebook, Instagram, Youtube of LinkedIn. Frequente newsletters, een eigen blog, Google advertising, display advertising, workshops of events. It’s Mie gaat samen met jou aan de slag met als resultaat een krachtig digital marketing plan dat jouw zaak op de digitale kaart zet.

Waarin begeleiden we je?

“What is the use of running if you are on the wrong road”

 

Het mooie verhaal van je merkidentiteit is geschreven. Tijd voor actie! Samen met It’s Mie zetten we dit oerverhaal om in een goed social media plan! Welke boodschap zullen we brengen? Via welke kanalen communiceren we met jouw klanten? Wanneer brengen we welke boodschap? Welke acties zullen we op korte termijn ondernemen?

We bekijken welke social media het best bij jou en je doelgroep past en werken hier een plan voor uit. Of we koppelen er ook een e-mail marketing campagne aan voor een doelgerichter bereik. We kunnen nog een stapje verder gaan en je begeleiden in het opzetten van je eigen blog. Hierover informeren we je verder op deze site.

×

Hey it's Mie!

Zie jij ook de bomen door het bos niet meer? Stel me gerust een vraag hieronder of stuur een mail naar

annemie@itsmie.be

× Hoe kan ik je helpen?