BRANDING

Wanneer je een sterk merk in de markt wil zetten of je merk naar een hoger niveau wil tillen, heb je een goeie branding nodig. Hetgeen je vertelt moet immers helemaal kloppen met waar je zaak voor staat, wat je doet en voor welke klanten je werkt. Branding is de visuele uitwerking van je zaak; je logo en huisstijl, lettertypes, kleuren, het beeldmateriaal dat je gebruikt, …. It’s Mie neemt je volledige imago onder handen of verfijnt met een restyling subtiel waar het beter kan.

Lees meer
STORYTELLING

Verhalen zijn een krachtig en effectief communicatie-middel dat mensen verbindt. Zorg ervoor dat jouw verhaal geweldig is. Vertel waar je product voor staat, wat het zo goed maakt en waarom mensen het moeten kopen. Neem je potentiële klanten mee in je verhaal waarmee je ambassadeurs creëert die je verhaal verder vertellen en zorg zo voor een groot en een trouw publiek. It’s Mie schrijft samen met jou je verhaal en verspreid het via de meest passende kanalen.

Lees meer
DIGITAL MARKETING

Je mooie verhaal is geschreven. Verkondig het nu aan iedereen die het wil horen. Maar doe het doordacht en gericht. Wij gaan op zoek naar de meest passende kanalen om jouw boodschap te verspreiden. Via Facebook, Instagram, Youtube of LinkedIn. Frequente newsletters, een eigen blog, Google advertising, display advertising, workshops of events. It’s Mie gaat samen met jou aan de slag met als resultaat een krachtig digital marketing plan dat jouw zaak op de digitale kaart zet.

Lees meer
×

Hey it's Mie!

Zie jij ook de bomen door het bos niet meer? Stel me gerust een vraag hieronder of stuur een mail naar

annemie@itsmie.be

× Hoe kan ik je helpen?