Branding Alles Koel

Alles Koel

Patrick Kerkhofs, zaakvoerder van Kerkhofs Tent Renting startte onlangs met een nieuw bedrijfje in de verhuur van koel-, diepvries- en tapwagens. It’s Mie coördineerde het hele traject. Zo gingen we allereerst op zoek naar een catchy naam. Er werd ook rekening gehouden met de bijhorende domeinnaam die uiteraard vrij moest zijn.

 

Logo

De naam Alles Koel is makkelijk te onthouden, lijkt een beetje op de veelgebruikte groet ‘alles goed’ en dekt meteen de lading. De a van alles werd uitgewerkt in een tof beeldmerk van een pinguïn die ook meteen de gedachte aan koude temperaturen opwekt. Het beeldmerk van de vriendelijke pinguïn doet meteen een glimlach op je gezicht toveren en zal op termijn zeer herkenbaar zijn. Er werd gekozen voor verschillende tinten blauw, die uiteraard ook geassocieerd worden met koeling.

 

Huisstijl

Het logo werd uitgewerkt in een verzorgde huisstijl van naamkaartjes, briefhoofden, enveloppen en doordruk bestelbonnen. Ook de belettering van de jeep en de koelwagens namen we voor ons rekening als ook de productie van een gevelbanner en de bedrukking van bedrijfspolo’s.

 

Online

Een facebookpagina en een toffe, eenvoudige en overzichtelijk website maken het geheel compleet.

 

Reclame

Verder kozen we voor een intensieve radiocampagne op regionale zender FM Goud en starten we met een gesponsorde facebookcampagne voor het generen van meer facebooklikes. Om de traffic naar de website te vergroten start binnenkort ook een Google Adwords campagne.

 

Date

23 april 2018

Category

Branding, Digital marketing

Tags
autobelettering, bestelbonnen, branding, briefhoofden, briefpapier, domeinnaam, enveloppen, facebook, facebookcampagne, Google Adwords, huisstijl, logo, naamkaartjes, radio reclame, radiocampagne, textielbedrukking, visitekaartjes, website