Frank Creemers Renovatiewerken

Sommigen kennen Frank Creemers misschien al als de ‘klussenier van Meeuwen’, voor de anderen stel ik hem graag even aan u voor.

 

Vijf jaar geleden sloot Frank zich als franchisenemer aan bij De Klussenier waar hij kleine en grote werkzaamheden in en rond het huis verzorgde. Nu was het voor hem tijd om dit mooie traject af te sluiten en er voluit zelf voor te gaan. En met dat verhaal zat hij een tijdje geleden ook aan tafel bij It’s Mie. Hij was op zoek naar iemand die hem kan begeleiden in het traject naar een volledig zelfstandige ondernemer.

 

BRANDING

Aangezien Frank een bekend iemand is in Oudsbergen en ook vooral in deze regio actief zal zijn, leek het ons verstandig om onder zijn eigen naam naar buiten te treden. Onder de naam Renovatiewerken Frank Creemers zal hij in de toekomst allerlei werkzaamheden verrichten; renovaties van specifieke ruimtes, onderhoudswerken, kleine of grotere kluswerken waarbij badkamer renovaties, zolder inrichtingen, Gyprocwerken en het plaatsing van VELUX dakramen zijn specialisatie zijn.

Uit het beeld van de moersleutel, de hamer en het huisje kan meteen afgeleid worden om welke werkzaamheden het gaat. In het beeld werd ook de C van Creemers verwerkt.

Als accentkleur kozen we voor een opvallend geel dat wordt geassocieerd met bouwwerkzaamheden en veiligheid. Denk aan de gele veiligheidshelm, hesjes, …. Gecombineerd met een diep antracietgrijs vormt het een mooi geheel.

 

HUISSTIJLITEMS

Het logo werd vervolgens uitgewerkt in verzorgde drukwerk; briefhoofden, enveloppen, visitekaartjes en presentatiemapjes waarin hij overzichtelijk zijn offertes kan presenteren.

 

WEBSITE EN SOCIAL MEDIA

In het verlengde van logo en huisstijl werd een gebruiksvriendelijke responsieve website ontwikkeld waar een blog aan werd gekoppeld. We kozen voor Facebook als social media kanaal waarop de blogs gedeeld kunnen worden om zo de traffic naar de website te verhogen. Voor de toekomst overwegen we nog een Google-advertising campagne.

 

Date

2 december 2018

Category

Branding, Digital marketing