Maison Maman

We worden als aanstaande en jonge ouders overspoeld door enorm veel informatie over allerhande thema’s die met de zwangerschap, geboorte en opvoeding van onze kinderen te maken hebben. Hierdoor vergeten we vaak ons gevoel, ons instinct en onze eigen kracht als mama en papa, als partner, als vriend,…. We worden onzeker en er treden twijfels op tijdens deze intense periode in ons leven.

 

Post-partumconsulente Ellen Nijs

Ellen Nijs, vroedvrouw en post-partumconsulente, startte onlangs haar eigen zaak waarin ze ouders begeleidt in deze mooie maar soms moeilijke periode van hun leven. Ze zet de deur van haar praktijk in Gruitrode open voor ouders om hun ervaringen en bezorgdheden met haar te delen in hun zoektocht naar harmonie in hun leven en hun gezin.

 

Branding

It’s Mie begeleidde haar in de branding van haar zaak. We gingen op zoek naar een geschikte naam die de lading dekt. Maison Maman is het huis waar jonge ouders terecht kunnen met hun vragen en bezorgdheden. Een naam die duidt op de gastvrijheid, openheid en het vertrouwen dat ze wil uitstralen. We ontwikkelden vervolgens een passend logo met een sterke symboliek, uitgewerkt in frisse, hedendaagse kleuren.

 

Drukwerk/Banner/Facebookpagina/Website

De visitekaartjes, die ook dienst doen als afsprakenkaartjes, werden uitgevoerd met een goudfolie rond het huisje.

Voor de buitenbanner koos ze voor een vrijstaand frame met doek. Een betaalbare en dynamische oplossing waarbij het doek makkelijk aanpasbaar is.

De website zal een responsive CMS-gestuurde website worden waarbij zij zelf makkelijk foto’s en tekst zal kunnen aanpassen. Daarnaast gaven we advies en ondersteuning voor de aanmaak van de facebookpagina.

Date

5 december 2018

Category

Branding