Tink Begeleiding

Ben jij op een punt gekomen in je leven waarop je niet meer weet of je je job nog wel van harte graag doet. Je droomt van een nieuwe professionele wending in je leven of bent op zoek naar een beter evenwicht tussen je beroeps- en je privéleven. Je weet na je middelbare studies totaal niet waar je interesse naar uitgaat? En hoe zit je met je gezinsleven? Vraagt de zorg voor je gezin veel meer energie van je dan goed voor je is?

 

Tink Begeleiding

Voor deze mensen wil Iris Meyen van Tink Begeleiding de ‘missing link’ zijn tussen de ‘goede raad’ van familie en vrienden en de therapeutische hulpverlening. Iris wil graag je begeleidende gps zijn die je terug op de juiste weg zet zodat je van daaruit weer verder kunnen.

 

Talenten Inzetten eN Kiezen

Iris heeft één rode draad in haar leven waarbij de figuur van “Tinkerbell” een belangrijke rol speelt. Als kind was Iris al gefascineerd door de film en ook op latere leeftijd duikt Tink, want zo noemt Peter Pan haar graag, regelmatig op. In 2008 verschijnt een Disneyfilm die alleen maar om het elfje draait. Hierin vecht Tinkelbell met haar talent. Ze is namelijk een knutselelfje en die mogen niet naar het mensenland. Tinkelbell doet er alles aan om toch naar het mensenland te mogen.

Aan de hand van een kerntalenten onderzoek gaat Iris samen met je op weg om je terug in je kracht te zetten. De gelijkenis is zo treffend dat de naam van haar nieuwe zaak dan ook vrij evident was nl. TINK, Talenten Inzetten eN Kiezen.

 

Branding door It’s Mie

Aan ons nu om dit mooie verhaal te visualiseren. Het beeld van een ‘blaasbloempje’ is een beeld dat tegelijk speels is en toch ook een mooie symboliek meegeeft; de kern van de bloem die haar talenten vrijgeeft en de vrije loop laat gaan.

Het logo werd uitgewerkt in naamkaartjes en een website die momenteel nog onder constructie is.

 

Date

6 december 2018

Category

Branding